Nieuwsflits

Bezoekers Teller

Vandaag 65

Gisteren 87

Week 480

Maand 2703

Totaal 169850

Datum Tijd

Vrijwilligers

Zonder vrijwilligers zou onze vereniging niet kunnen bestaan. Er zijn vele handen nodig om een club als de onze draaiende te houden. Zonder volledig te willen zijn enkele groepen die voor de club actief zijn :
Het Bestuur,
Wedstrijdcommissie,
Onderhoudsploeg ,
Schoonmaakploeg,
Barcommissie en Bezetting
zij zorgen er allemaal voor dat de vereniging blijft draaien. Schroom niet om U op te geven voor een van deze commissies ,vele handen maken licht werk !

Het weer

 

Afrekenen

LET OP !

Vanaf heden kunnen uw consumpties alleen nog worden afgerekend via de clubpas of door middel van pinnen.

Wie is online

We hebben 70 gasten en geen leden online

NU nieuws

  • Dit zijn de extra maatregelen in de veertien 'zorgelijke' regio's

    Premier Mark Rutte kondigde vrijdag aan dat in nog eens acht regio's extra maatregelen gaan gelden vanaf zondagavond 18.00 uur. Vorige week gingen er al extra regels gelden in zes gebieden. Dit zijn nu de regionale maatregelen in alle veertien[…]

  • Maatregelen voor nog eens acht regio's, Randstad wacht extra ingrepen

    In nog eens acht veiligheidsregio's gaan zondagavond 18.00 uur extra maatregelen in. Dat heeft minister-president Mark Rutte vrijdagmiddag tijdens een persconferentie gezegd. Daarnaast wachten de regio's rond Amsterdam, Rotterdam en Den Haag zwaardere maatregelen.

  • Podcast | Oproep #ikdoenietmeermee-BN'ers vroeg om factcheck

    Meerdere BN'ers lieten deze week in een Instagram-bericht over de coronamaatregelen weten dat ze "niet meer meedoen". In datzelfde bericht stellen zij enkele vragen over het kabinetsbeleid. Vragen die voor een groot deel al een antwoord hadden. In deze Week[…]