Jeu de boules club
De Meteoor

Uitslagen laatste toernooien , klik op

Welkom.

bij JBC de Meteoor

Jeu de boulesclub De METEOOR uit Amsterdam-Noord , een vereniging zonder drempels waar iedereen zich thuis zal voelen. Het motto van de vereniging is vrijheid en blijheid. Op dinsdag - , woensdag- , zondagmiddag en donderdagavond worden er onderlinge partijen gespeeld. 
Naast de vele toernooien die het hele jaar door de wedstrijdcommissie worden georganiseerd zijn er nog tal van andere activiteiten , zoals o.a. klaverjassen.

Het terrein

De accommodatie van de JBC De Meteoor bestaat uit twaalf binnen en zeventien buitenbanen , in de verwarmde hal is tevens de bar en een gezellig zitje. Naast het gooien van een jeu de boulesballen zijn er ook nog andere activiteiten , zo wordt er o.a. maandelijkse geklaverjast.

LEES MEER

Interesse ?

Kennismaken ?

Als mensen kennis willen maken dan kunnen ze op speeldagen langs komen en als ze zin hebben een balletje mee gooien. Als ze het leuk vinden dan kunnen ze lid worden.

Voor wie ?

Jeu de boules is een sport die door iedereen bedreven kan worden van twaalf to 100 jaar. Voorts is het een leuke manier om sociale contacten aan te knopen.

Wanneer ?

De momenten dat er gespeeld wordt zijn op dinsdag-, woensdag- en zondagmiddag vanaf 13.00 uur en op donderdag avond vanaf 19.00 uur, Kijk voor andere activeiten op de kalender.

Feiten

Wij beschikken over een buitenterrein met 17 banen en verwarmde hal met 12 binnen banen een gezellige kantine en een buiten terras. 
Alles gerealiseerd door zelfwerkzaamheid.

170

LEDEN

17

BUITENBANEN

12

BINNENBANEN