Nieuwsflits

Bezoekers Teller

Vandaag 29

Gisteren 63

Week 92

Maand 1027

Totaal 142714

Datum Tijd

Welkom !

Jeu de boulesclub De METEOOR uit Amsterdam-Noord , een vereniging zonder drempels waar iedereen zich thuis zal voelen. Het motto van de verening is vrijheid en blijheid. Elke dag is ons terrein geopend en worden er onderlinge wedstrijden gespeeld. Naast de vele toernooien die het hele jaar door de wedstrijdcommissie worden georganiseerd zijn er nog tal van andere activiteiten , zoals vissen en klaverjassen.

 

 

 

Kom gerust eens vrijblijvend meespelen , mocht het wederzijds bevallen dan kan U zich als lid opgeven.

 


 

Onze statuten en het huishoudelijk reglement zijn hier te lezen :

Bar/Kantine gerelateerde zaken :

Het weer

 

Wie is online

We hebben 75 gasten en geen leden online

NU nieuws

  • Iran 28 juli aanwezig bij top met landen uit nucleair akkoord

    Het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Rusland en China hebben op 28 juli in Wenen een ontmoeting met Iran. De landen willen bespreken hoe de nucleaire deal kan worden gered, meldt de buitenlanddienst van de Europese Unie dinsdag.

  • Politie toont bewakingsbeelden van gedood stel in Canada

    De Canadese politie heeft maandag beelden vrijgegeven van een jong stel dat om het leven is gebracht tijdens een roadtrip richting Alaska. De politie is nog op zoek naar de persoon die de Australi√ęr Lucas Fowler en zijn Amerikaanse vriendin[…]

  • Eurosceptische Boris Johnson gekozen als nieuwe Britse premier

    Voormalig buitenlandminister Boris Johnson is dinsdag door de Conservatieve Partij naar voren geschoven als nieuwe Britse premier. Hij neemt het stokje over van de opgestapte Theresa May en heeft als belangrijkste taak het land los te weken van de EU.