Nieuwsflits

Bezoekers Teller

Vandaag 2

Gisteren 56

Week 222

Maand 1122

Totaal 121581

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Datum Tijd

Welkom !

Jeu de boulesclub De METEOOR uit Amsterdam-Noord , een vereniging zonder drempels waar iedereen zich thuis zal voelen. Het motto van de verening is vrijheid en blijheid. Elke dag is ons terrein geopend en worden er onderlinge wedstrijden gespeeld. Naast de vele toernooien die het hele jaar door de wedstrijdcommissie worden georganiseerd zijn er nog tal van andere activiteiten , zoals vissen en klaverjassen.

 

 

 

Kom gerust eens vrijblijvend meespelen , mocht het wederzijds bevallen dan kan U zich als lid opgeven.

 


 

Onze statuten en het huishoudelijk reglement zijn hier te lezen :

Bar/Kantine gerelateerde zaken :

Het weer

 

Wie is online

We hebben 47 gasten en geen leden online

NU nieuws

  • Griekenland definitief uit Europees noodprogramma

    Griekenland gaat op 20 augustus definitief uit het Europese noodprogramma. De Eurogroep, die bestaat uit ministers van Financi√ęn van de eurolanden, zijn het vannacht in Luxemburg eens geworden over hoe de steun aan het land afgebouwd kan worden. 

  • Houthi's in Jemen bereid om haven Hodeidah over te dragen aan VN

    Houthi's in Jemen hebben aangegeven bereid te zijn om de haven van Hodeidah over te dragen aan de Verenigde Naties. Het is een potenti√ęle doorbraak in een conflict dat heeft geleid tot de grootste humanitaire crisis in de wereld.

  • Dode en gewonden na explosie in flatgebouw Utrecht

    In een flatgebouw aan de Marshalllaan in de wijk Kanaleneiland in Utrecht is donderdagavond een explosie geweest. De politie heeft later een lichaam aangetroffen in de woning. Bij het incident raakte een politieagent ernstig gewond.