Nieuwsflits

Bezoekers Teller

Vandaag 29

Gisteren 63

Week 92

Maand 1027

Totaal 142714

Datum Tijd

Vrijwilligers

Zonder vrijwilligers zou onze vereniging niet kunnen bestaan. Er zijn vele handen nodig om een club als de onze draaiende te houden. Zonder volledig te willen zijn enkele groepen die voor de club actief zijn :
Het Bestuur,
Wedstrijdcommissie,
Onderhoudsploeg ,
Schoonmaakploeg,
Barcommissie en Bezetting
zij zorgen er allemaal voor dat de vereniging blijft draaien. Schroom niet om U op te geven voor een van deze commissies ,vele handen maken licht werk !

Het weer

 

Wie is online

We hebben 58 gasten en geen leden online

NU nieuws

  • Iran 28 juli aanwezig bij top met landen uit nucleair akkoord

    Het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Rusland en China hebben op 28 juli in Wenen een ontmoeting met Iran. De landen willen bespreken hoe de nucleaire deal kan worden gered, meldt de buitenlanddienst van de Europese Unie dinsdag.

  • Politie toont bewakingsbeelden van gedood stel in Canada

    De Canadese politie heeft maandag beelden vrijgegeven van een jong stel dat om het leven is gebracht tijdens een roadtrip richting Alaska. De politie is nog op zoek naar de persoon die de AustraliĆ«r Lucas Fowler en zijn Amerikaanse vriendin[…]

  • Eurosceptische Boris Johnson gekozen als nieuwe Britse premier

    Voormalig buitenlandminister Boris Johnson is dinsdag door de Conservatieve Partij naar voren geschoven als nieuwe Britse premier. Hij neemt het stokje over van de opgestapte Theresa May en heeft als belangrijkste taak het land los te weken van de EU.