Nieuwsflits

Bezoekers Teller

Vandaag 2

Gisteren 56

Week 222

Maand 1122

Totaal 121581

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Datum Tijd

Vrijwilligers

Zonder vrijwilligers zou onze vereniging niet kunnen bestaan. Er zijn vele handen nodig om een club als de onze draaiende te houden. Zonder volledig te willen zijn enkele groepen die voor de club actief zijn :
Het Bestuur,
Wedstrijdcommissie,
Onderhoudsploeg ,
Schoonmaakploeg,
Barcommissie en Bezetting
zij zorgen er allemaal voor dat de vereniging blijft draaien. Schroom niet om U op te geven voor een van deze commissies ,vele handen maken licht werk !

Het weer

 

Wie is online

We hebben 50 gasten en geen leden online

NU nieuws

  • Griekenland definitief uit Europees noodprogramma

    Griekenland gaat op 20 augustus definitief uit het Europese noodprogramma. De Eurogroep, die bestaat uit ministers van FinanciĆ«n van de eurolanden, zijn het vannacht in Luxemburg eens geworden over hoe de steun aan het land afgebouwd kan worden. 

  • Houthi's in Jemen bereid om haven Hodeidah over te dragen aan VN

    Houthi's in Jemen hebben aangegeven bereid te zijn om de haven van Hodeidah over te dragen aan de Verenigde Naties. Het is een potentiƫle doorbraak in een conflict dat heeft geleid tot de grootste humanitaire crisis in de wereld.

  • Dode en gewonden na explosie in flatgebouw Utrecht

    In een flatgebouw aan de Marshalllaan in de wijk Kanaleneiland in Utrecht is donderdagavond een explosie geweest. De politie heeft later een lichaam aangetroffen in de woning. Bij het incident raakte een politieagent ernstig gewond.